![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Не могу веровати да нови пс3 је идући да буде пуштен са $ 600 УС Цена таг! Јесу ли они луди! 600 $ за конзолу систем је само обичан глупо. Од оно што чујем да је то плава проприатары ДВД-раы технологију која узрокује цена бити тако висока. Мислим да Соны само себе цени од тржишне они једном у власништву! |
|
| |||
| |||
| Слажем се мислим да је то начин да се скупе, али никад мање ћете добити луди који ће платити 'врх' таг цену, само зато што морају да имају најновији и највећи. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Треба да се жалба маса и само маса неће потрошите 600 $! |
|
| |||
| |||
| Слажем се, тако да ће се, надамо се и пад цена прилично брзо након његова пуштање брода у море датум, тако да се жалбе више просјечни купац. Као што не постоји начин ћу платити толико, чак и ако сам чекати 6 месец + за цену падати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 229 $ ДОУН пропасти! | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 11 март 2009 13:36 |
| Колика је енергија костим ПЦ то ... | браво | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 12 јануар 2009 13:37 |
| Има ли Нинтендо Уии је за $ 250 у | Чад р | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 2 април 2007 04:27 |
| Колико једна Нинтендо Уии кошта? | цаыла212 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 31 март 2007 03:32 |
| Трошкови прави СЕО стручњак? | Кобалт | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 21 октобар 2006 16:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |