менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

PS3 обійдеться приблизно в $ 600 доларів!

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 07:28
Член групи

Default PS3 обійдеться приблизно в $ 600 доларів!

Я не можу повірити, що новий PS3 буде випущено з $ 600 цінником US! Чи є вони божевільні! $ 600 для системи консоль просто нерозумно. З того, що я чув це propriatary Blue Ray DVD технологію, яка в результаті чого ціна буде дуже високою. Я думаю, Sony тільки ціною вирватися з ринку вони колись належала!
Old 21 жовтня 2006, 07:47
Член групи

Я згоден, я думаю, що це є шляхом до дорогих, але не менш ви отримаєте дурні, які будуть платити ціну "головного", просто тому, що вони повинні мати останню & найбільшою.
Old 21 жовтня 2006, 09:15
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Нефрит
Я згоден, я думаю, що це є шляхом до дорогих, але не менш ви отримаєте дурні, які будуть платити ціну "головного", просто тому, що вони повинні мати останню & найбільшою.
Так, ви завжди будете мати, що технічна група в голову, що завжди буде сплатити верхній долар за останні гаджети, але насправді вони не є досить великий сегмент ринку, щоб зробити або гальмівній системі консолі.

Вам необхідно звернутися до мас і маси просто не будуть витрачати $ 600!
Old 21 жовтня 2006, 09:58
Член групи

Я згоден, так що сподіваюся, ціна впаде досить швидко після дати запуску, так що він закликає більше середнього покупця. Оскільки у нас немає, як я буду платити, що багато чого, навіть якщо мені доведеться чекати 6 місяців + за ціною падати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
229 доларів на вітер! ashaiba Генеральний обладнання чат 10 11 березня 2009 13:36
Скільки енергії вартості ПК, що ... Браво Справа & блоки живлення 7 12 січня 2009 13:37
Чи є Nintendo Wii за 250 доларів Чад R PC & консоль Gaming 6 2 квітня 2007 04:27
Скільки вартість Nintendo Wii? cayla212 PC & консоль Gaming 2 31 березня 2007 03:32
Вартість реального експерта SEO? Кобальт Веб дизайн, хостинг & SEO 1 21 жовтня 2006 16:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.