![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не можу повірити, що новий PS3 буде випущено з $ 600 цінником US! Чи є вони божевільні! $ 600 для системи консоль просто нерозумно. З того, що я чув це propriatary Blue Ray DVD технологію, яка в результаті чого ціна буде дуже високою. Я думаю, Sony тільки ціною вирватися з ринку вони колись належала! |
|
| |||
| |||
| Я згоден, я думаю, що це є шляхом до дорогих, але не менш ви отримаєте дурні, які будуть платити ціну "головного", просто тому, що вони повинні мати останню & найбільшою. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вам необхідно звернутися до мас і маси просто не будуть витрачати $ 600! |
|
| |||
| |||
| Я згоден, так що сподіваюся, ціна впаде досить швидко після дати запуску, так що він закликає більше середнього покупця. Оскільки у нас немає, як я буду платити, що багато чого, навіть якщо мені доведеться чекати 6 місяців + за ціною падати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 229 доларів на вітер! | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 10 | 11 березня 2009 13:36 |
| Скільки енергії вартості ПК, що ... | Браво | Справа & блоки живлення | 7 | 12 січня 2009 13:37 |
| Чи є Nintendo Wii за 250 доларів | Чад R | PC & консоль Gaming | 6 | 2 квітня 2007 04:27 |
| Скільки вартість Nintendo Wii? | cayla212 | PC & консоль Gaming | 2 | 31 березня 2007 03:32 |
| Вартість реального експерта SEO? | Кобальт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 21 жовтня 2006 16:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |