![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
има за цел да бъдат 2 версии на PS3 един 20Gb, няма WiFi грозен един и 60GB WiFi доста, но когато е най-евтин вариант (20gb) или тя е само в Америка
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да тази част на света се изтръгнат от големите време с PS3, не обратната съвместимост също така, ще има само една версия на PS3 (Мисля) след като по-малките такива HDD продават и те са прави далеч с обратната съвместимост на финално (за сега) модел
Промени: Всъщност мисля, че окончателният модел ще има по-120GB HDD
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
За да "xactly" няма такова нещо като 20GB PS3, тъй като тя е заменена от 40GB. Щяха да произвежда 20GB, но след това са решили друго.
|
|
|
|||
|
|||
|
О благодаря аз чух rummors на 80GB PS3.
|
|
|
|||
|
|||
|
Що се отнася до подобряването наясно там е 40GB с не назад съвместимост за £ 299.
Те също се продават на "пълно" 60GB версия, с 2 игри, за £ 349. Въпреки това, когато всички от тях са продадени те няма да се произвеждат повече. Така за кратко време там ще се раздават само на 40GB един. Въпреки, че през следващата година те са повторното една 80GB "пълна" версия. Така че основно, ако искаш едно, се 60GB версия сега за £ 349, докато му все още е на разположение. |