![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| van azt jelentette, hogy 2 változatai a PS3 egy 20GB, nincs WiFi egy ronda és egy 60GB WiFi egy szép, de ha van olcsóbb változat (20GB), vagy csak Amerikában
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze ezen az oldalon a világ van kitépted le a nagy idő a PS3, nem a visszafelé való kompatibilitás is van, csak egy változata a PS3 (azt hiszem), ha a kisebb HDD is adja el, és ezek megszüntetése a visszafelé kompatibilitás a végleges (most) modellje Edit: Tulajdonképpen azt hiszem, a végleges modell lesz 120GB HDD
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| A "xactly" nincs olyan, hogy a 20GB PS3 hiszen helyébe a 40GB. Ezeket fogjuk meg a 20GB, de később úgy döntöttek, más módon. |
|
| |||
| |||
| Ó, köszönöm én is hallottam rummors egy 80GB PS3. |
|
| |||
| |||
| Ami im tisztában van egy 40GB nem visszafelé kompatibilitás a 299 £. Arra is értékesítette a "teljes" 60GB változat, 2 játékok, a 349 £. Azonban, ha mindezeket az értékesített nem lesz termelő anymore. Tehát egy rövid ideig van csak a 40GB egy. Bár a következő évben ők kapcsolatos 80GB a "teljes" verziója. Így alapvetően, ha akarsz, gyere a 60GB verzió már £ 349, míg a még mindig rendelkezésre áll. |