![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar iš tiesų turėtų būti 2 versijų PS3 20GB, no WiFi Ugly vienas ir 60GB WiFi gana vieno, bet kur yra pigesnis variantas (20gb), ar tai tik Amerika
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip šioje pasaulio pusėje turime apiplėšti didelis laiko su PS3, be atgalinio suderinamumo, taip pat, ten bus tik viena versija PS3 (I think) kartą per mažesnius HDD tuos išparduoti ir jos atsisakant atgalinį suderinamumą su galutinis (dabar) modelio Edit: Beje manau, kad galutinis modelis turės 120GB HDD
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Į "xactly" nėra tokio dalyko kaip 20GB PS3, nes jis buvo pakeistas 40GB. Jie ketina gaminti 20GB, bet vėliau jie nusprendė kitaip. |
|
| |||
| |||
| Oi ačiū Aš taip pat girdėjau apie rummors 80GB PS3. |
|
| |||
| |||
| Kiek jiems žinoma yra 40GB viena be atgalinio suderinamumo už £ 299. Jie taip pat parduoda "visą" 60GB versija, su 2 žaidimus, už £ 349. Tačiau, kai visi jie parduodami jie nebus, gaminančių anymore. Taigi trumpam ten bus tik vienas 40GB. Nors kitais metais jie atnaujinti 80GB "visiškai" versija. Taigi, iš esmės, jei norite, gausite 60GB versija dabar £ 349, o jos vis dar nėra. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nero 9 - demo versijos, taip pat pilnas versijas? | banjoman | Multimedia & Codecs | 2 | Gegužė 23, 2009 19:59 |
| Skirtumas tarp OEM ir Retail versijas OS | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 11 vasaris 2009 10:01 |
| Windows 7 laivų šešias skirtingas versijas | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 2 | 4 vasaris 2009 08:03 |
| X64 nuo OS? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 11 | Gegužė 24, 2008 15:04 |
| Windows beta versijos .... | Jimmy Hat | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 24, 2008 06:33 |
| Temos įrankiai | |
| |