![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acolo sunt menite să fie 2 versiuni ale PS3 o 20Gb, nimeni nu a Internet WI-FI urâte şi un Internet WI-FI 60GB destul de an, dar în cazul în care este versiunea mai ieftin (20GB) sau este numai în America
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, această parte a lumii am furat mare de timp cu PS3, nici o compatibilitate inversă, de asemenea, va exista numai o versiune a PS3 (cred), o dată cele mai mici HDD vinde si sunt lichidarea compatibilitate inversă cu privire la final (de acum) model de Edit: De fapt cred ca modelul final va avea un HDD de 120 GB
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Pentru a "xactly" nu există nici un lucru, cum ar fi PS3 20GB, deoarece a fost înlocuit de 40GB. Ei au fost de gând să producă 20GB dar ulterior s-au decis altfel. |
|
| |||
| |||
| oh i mulţumesc, de asemenea, a auzit rummors a unui PS3 80GB. |
|
| |||
| |||
| În ceea ce priveşte im conştienţi că nu este un 40GB una cu nici o compatibilitate anterioară de £ 299. Ele sunt de vânzare, de asemenea, 60GB "plin" versiune, cu 2 jocuri, de £ 349. Cu toate acestea, atunci când toate acestea sunt vândute în care nu se va mai produce. Deci, pentru un scurt timp va exista doar o 40GB. Cu toate că anul viitor, acestea sunt relansarea o versiune complet "80GB". Deci, practic, dacă doriţi o, pentru a primi versiunea de 60GB acum pentru £ 349 în acelaşi timp, ei încă disponibile. |