![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| постоје значило бити 2 верзије пс3 један 20Гб, нема УиФи ружна један и 60ГБ УиФи прилично један али где је јефтинија верзија (20гб) или је то само у Америци
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ове стране света гот риппед офф биг време са пс3, но компатибилност уназад такође, ту ће бити само једна од верзија пс3 (мислим) некад мање ХДД оне распродати и раде далеко са компатибилност уназад на коначни (за сада) модел Едит: У ствари, мислим да коначни модел ће имати 120гб ХДД
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| За 'ксацтлы' не постоји таква ствар као и 20ГБ пс3 јер је замењен је 40ГБ. Они треба да произведу 20ГБ, али након тога су одлучили другачије. |
|
| |||
| |||
| ох хвала Такође сам чуо румморс од 80ГБ пс3. |
|
| |||
| |||
| Што се тиче познато им је један 40ГБ без компатибилност уназад за £ 299. Они се такође продају 'пуни' 60ГБ верзија, са 2 утакмице, за 349 £. Међутим, када су сви ови се продају они неће производити више. Тако је за кратко време тамо ће бити само један од 40ГБ. Иако се идуће године они релаунцхинг један 80ГБ пуне "верзије. Тако је заправо, ако желите једну, добили 60ГБ верзију сада за 349 £ а његова још увек на располагању. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неро 9 - верзије исте као пуна верзија? | бањоман | Мултимедија и кодеци | 2 | 23 мај 2009 19:59 |
| Разлика између ОЕМ и Ретаил верзије од ОС | П5200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 11 фебруар 2009 10:01 |
| Уиндоус 7 до бродова у шест различитих верзија | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 4 фебруар 2009 08:03 |
| Кс64 верзије од ОС-а? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 24 мај 2008 15:04 |
| Уиндоус бета верзије .... | Јиммы Хат | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 24 мај 2008 06:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |