![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| є означало бути 2 версії PS3 20GB, немає WiFi потворні одне й 60Gb WiFi достатньо одного, а де ж дешевий варіант (20 Гб) чи це тільки в Америці
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та ця сторона отримала Світ зірвав великий час з PS3, немає зворотної сумісності Крім того, там буде тільки одна версія PS3 (здається) разів менше HDD ті продають, і вони покінчити зі зворотним сумісності на остаточний (на даний момент) модель Зміна: Взагалі-то я думаю, що остаточна модель буде мати жорсткий диск 120GB
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Для 'xactly "немає такої речі, як 20GB PS3 оскільки він був замінений на 40GB. Вони збиралися робити 20GB, але потім вони вирішили інакше. |
|
| |||
| |||
| Про подяки я також чув про rummors 80GB PS3. |
|
| |||
| |||
| Наскільки їм відомо є 40GB один без зворотної сумісності за £ 299. Вони також продають "повні" 60GB версія, з 2 гри, за £ 349. Однак, коли всі вони продаються вони не будуть робити більше. Таким на короткий час там буде тільки один 40GB. Хоча в наступному році вони відновлення 80GB "повних" версію. Таким Загалом, якщо ви хочете однієї, отримувати 60GB версія тепер за £ 349 в той час як її ще доступні. |