по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

PS3 не се появи на всички - Не показване по телевизията

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 юни 2009, 14:52
Новите държави Група

Default PS3 не се появи на всички - Не показване по телевизията

Моят проблем е, не мога да получа PS3 за показване в моя телевизор. Аз опитах двата HDMI и A / V кабели, които идват със системата. Аз направих видеото настройките нулиране нещо (когато системите на готовност, натиснете бутона на захранването и задръжте, докато не получи втория сигнал) без никакви резултати. Трябва също така да възстановите настройките по подразбиране (от режим на готовност, задръжте бутона сила, докато не получи 2 издава сигнал последователно), което ми даде надежда, защото менюто дойде (с опции тя ми даде включват рестартирайте системата, за да възстановите настройките по подразбиране, възстановяване на файловата система, и т.н.), но тогава аз кликнахте възстановите настройките по подразбиране и че екран замина оставяйки ме отново с празен екран и ми каза: TV "Няма сигнал открити." Сони каза ми, че трябва да го изпратите на ремонт. Все пак аз отказва да плати $ 150, когато отговорът изглежда е толкова близо, както виждам как може да получите най-малко нещо да се появи. Не съществува очевидно физически вреди на въжетата или пристанищата и аз се опитах многократно HDMI кабели. Някой да помогне, моля!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Покажи ни вашия Desktop! mrberty Общи Софтуер Чат 18 25-ти септември 2009 00:36
Показване на компютъра си (а) PC WhizzKid Общи Хардуер Чат 10 29 април 2008 04:32
Показване на работния плот PC WhizzKid Общи Софтуер Чат 3 23rd Апр 2008 18:02
Покажи ни yer работни! Gazmondo Общи Софтуер Чат 27 31 Март 2008 11:01
Скрийте или покажете muay Windows операционни системи 2 14 Jan 2008 19:10
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc