PS3 не се появи на всички - Не показване по телевизията Моят проблем е, не мога да получа PS3 за показване в моя телевизор. Аз опитах двата HDMI и A / V кабели, които идват със системата. Аз направих видеото настройките нулиране нещо (когато системите на готовност, натиснете бутона на захранването и задръжте, докато не получи втория сигнал) без никакви резултати. Трябва също така да възстановите настройките по подразбиране (от режим на готовност, задръжте бутона сила, докато не получи 2 издава сигнал последователно), което ми даде надежда, защото менюто дойде (с опции тя ми даде включват рестартирайте системата, за да възстановите настройките по подразбиране, възстановяване на файловата система, и т.н.), но тогава аз кликнахте възстановите настройките по подразбиране и че екран замина оставяйки ме отново с празен екран и ми каза: TV "Няма сигнал открити." Сони каза ми, че трябва да го изпратите на ремонт. Все пак аз отказва да плати $ 150, когато отговорът изглежда е толкова близо, както виждам как може да получите най-малко нещо да се появи. Не съществува очевидно физически вреди на въжетата или пристанищата и аз се опитах многократно HDMI кабели. Някой да помогне, моля! |