PS3 δεν παρουσιάζεται σε όλα - Δεν απεικόνιση στην τηλεόραση Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορεί να φτάσει το PS3 στην οθόνη μου για την τηλεόραση. Έχω δοκιμάσει δύο HDMI και το A / V καλώδια που έρχονται με το σύστημα. Έχω κάνει το βίντεο ρυθμίσεις ηδενίσετε πράγμα (όταν το σύστημα σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μέχρι να πετύχετε το δεύτερο μπιπ) που δεν αποτελέσματα. Έχω, επίσης, να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (από την κατάσταση αναμονής, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να φτάσετε 2 διαδοχικά μπιπ), η οποία μου έδωσε ελπίδες, επειδή το μενού ήταν (οι επιλογές που μου έδωσε να περιλαμβάνει επανεκκίνηση του συστήματος, για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, να αποκαταστήσει το σύστημα αρχείων, κλπ), αλλά στη συνέχεια θα κάνετε κλικ για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της οθόνης και ότι έφυγε αφήνοντας μου και πάλι με μια κενή οθόνη τηλεόρασης και μου λέει "Δεν Signal Detected." Sony μου είπε ότι πρέπει να το στείλετε για επισκευή. Όμως αρνούμαι να πληρώσει $ 150 όταν η απάντηση φαίνεται να είναι τόσο κοντά όπως βλέπω πώς μπορεί να είναι τουλάχιστον κάτι για να εμφανιστούν. Δεν υπάρχει προφανής σωματική βλάβη σε καλώδια ή τα λιμάνια και έχω δοκιμάσει πολλούς HDMI καλώδια. Κάποιος παρακαλώ βοήθεια! |