μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

PS3 δεν παρουσιάζεται σε όλα - Δεν απεικόνιση στην τηλεόραση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 14:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default PS3 δεν παρουσιάζεται σε όλα - Δεν απεικόνιση στην τηλεόραση

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορεί να φτάσει το PS3 στην οθόνη μου για την τηλεόραση. Έχω δοκιμάσει δύο HDMI και το A / V καλώδια που έρχονται με το σύστημα. Έχω κάνει το βίντεο ρυθμίσεις ηδενίσετε πράγμα (όταν το σύστημα σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μέχρι να πετύχετε το δεύτερο μπιπ) που δεν αποτελέσματα. Έχω, επίσης, να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (από την κατάσταση αναμονής, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να φτάσετε 2 διαδοχικά μπιπ), η οποία μου έδωσε ελπίδες, επειδή το μενού ήταν (οι επιλογές που μου έδωσε να περιλαμβάνει επανεκκίνηση του συστήματος, για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, να αποκαταστήσει το σύστημα αρχείων, κλπ), αλλά στη συνέχεια θα κάνετε κλικ για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της οθόνης και ότι έφυγε αφήνοντας μου και πάλι με μια κενή οθόνη τηλεόρασης και μου λέει "Δεν Signal Detected." Sony μου είπε ότι πρέπει να το στείλετε για επισκευή. Όμως αρνούμαι να πληρώσει $ 150 όταν η απάντηση φαίνεται να είναι τόσο κοντά όπως βλέπω πώς μπορεί να είναι τουλάχιστον κάτι για να εμφανιστούν. Δεν υπάρχει προφανής σωματική βλάβη σε καλώδια ή τα λιμάνια και έχω δοκιμάσει πολλούς HDMI καλώδια. Κάποιος παρακαλώ βοήθεια!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δείξτε μας την επιφάνεια εργασίας σας! mrberty Γενικά Λογισμικό Chat 18 25 Σεπτεμβρίου 2009 00:36
Δείτε τον υπολογιστή σας (s) PC WhizzKid Γενική Συζήτηση Hardware 10 29 Απρ 2008 04:32
Δείτε το Desktop PC WhizzKid Γενικά Λογισμικό Chat 3 23 Απρ 2008 18:02
Δείτε μας YER υπολογιστές! Gazmondo Γενικά Λογισμικό Chat 27 31 Μαρ 2008 11:01
Απόκρυψη ή εμφάνιση muay Λειτουργικά συστήματα Windows 2 14 Ιαν 2008 19:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.