manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

PS3 ne prikazuju na svim - Ne prikazuju na TV

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 14:52
Novi član grupe

Default PS3 ne prikazuju na svim - Ne prikazuju na TV

Moj problem je ja ne mogu dobiti PS3 za prikaz na mom TV-u. Pokušao sam i na oba HDMI A / V kablovi koji dolaze sa sustavom. Učinio sam video reset postavki stvar (kada je o stanju sustava, pritisnite i držite gumb moci sve dok ne dobijete drugi bip), bez rezultata. Imam isto tako vratiti na zadane postavke (iz stanja čekanja, pritisnite i držite gumb moci sve dok ne dobijete 2 beeps uzastopno), koji mi je dao nadu, jer meni je došao gore (opcija to je dao mene uključuju restart sustava, vratiti na zadane postavke, vraćanju datoteka sustava, itd), ali onda sam kliknuo na vraćanje zadanih postavki zaslona i da ode ostavljajući mene opet s blank screen i moj tv kazivanje "Nema signala otkriti." Sony mi je rekao da moram poslati ga u remontu. Ipak sam odbiti platiti 150 $ kada se odgovor čini se da je tako blizu kao što vidim kako ja mogu dobiti barem nešto pojaviti. Nema očitih fizička oštećenja užeta ili lukama i sam pokušao HDMI više žica. Netko ugoditi pomoć!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pokaži nam svoj Desktop! mrberty Općenito Software Chat 18 25 rujan 2009 00:36
Show vašem računalu (a / e) PC WhizzKid General Hardware Chat 10 29. travanj 2008 04:32
Show svoj Desktop PC WhizzKid Općenito Software Chat 3 23. travanj 2008 18:02
Pokaži nam yer računala! Gazmondo Općenito Software Chat 27 31. ožujak 2008 11:01
Sakrij ili prikaži muay Windows Operating Systems 2 14 siječanj 2008 19:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.