kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

PS3 nem jelenik meg minden - Nem megjeleníteni a TV-ben

Reply

Téma eszközök
Old Június 6 2009, 14:52
Új tag Csoport

Default PS3 nem jelenik meg minden - Nem megjeleníteni a TV-ben

Saját probléma, nem tudom a PS3 megjeleníteni az én TV-t. Megpróbáltam a HDMI és az A / V kábelek, hogy jön a rendszer. Én tettem a videó beállításai reset dolog (ha a rendszer készenléti állapotba, nyomjuk meg a gombot, és tartsuk lenyomva a hatalom, amíg nem kap a második sípszó) nem eredményeket. Azt is visszaáll az alapértelmezett beállítások (a készenléti állapotban tartsuk lenyomva a gombot addig, amíg le hatalom kapsz 2 sípol tart), amely reményt adott nekem, mert a menü lépett fel (lehetőséget adott nekem tartalmazzák rendszer újraindítását, állítsa vissza az alapértelmezett beállítások visszaállításához fájlrendszer stb), de aztán kattintottak orrgazdaság az alapértelmezett beállítások, és a képernyőn elment hagyva nekem megint egy üres képernyőt, és a tv, mondván, hogy "nincs jel kimutatható." Sony mondták kell küldeni, hogy a javítások. Azt azonban megtagadhatja 150 $, ha a válasz, úgy tűnik, olyan közel, mint látni, hogyan lehet legalább valamit mutatnak fel. Nincs nyilvánvaló fizikai kárt kordszálak vagy a kikötők és megpróbáltam több HDMI wires. Valaki segítsen kérem!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Show Desktop nekünk! mrberty General Chat szoftver 18 Szeptember 25, 2009 00:36
Mutasd meg a számítógép (ek) PC WhizzKid Általános fémáru Chat 10 29. április 2008 04:32
Show Asztalon PC WhizzKid General Chat szoftver 3 23. április 2008 18:02
Mutasd meg nekünk Yer asztali! Gazmondo General Chat szoftver 27 31. március 2008 11:01
Elrejtése vagy megjelenítése muay A Windows operációs rendszerek 2 14. január 2008 19:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.