PS3 nem jelenik meg minden - Nem megjeleníteni a TV-ben Saját probléma, nem tudom a PS3 megjeleníteni az én TV-t. Megpróbáltam a HDMI és az A / V kábelek, hogy jön a rendszer. Én tettem a videó beállításai reset dolog (ha a rendszer készenléti állapotba, nyomjuk meg a gombot, és tartsuk lenyomva a hatalom, amíg nem kap a második sípszó) nem eredményeket. Azt is visszaáll az alapértelmezett beállítások (a készenléti állapotban tartsuk lenyomva a gombot addig, amíg le hatalom kapsz 2 sípol tart), amely reményt adott nekem, mert a menü lépett fel (lehetőséget adott nekem tartalmazzák rendszer újraindítását, állítsa vissza az alapértelmezett beállítások visszaállításához fájlrendszer stb), de aztán kattintottak orrgazdaság az alapértelmezett beállítások, és a képernyőn elment hagyva nekem megint egy üres képernyőt, és a tv, mondván, hogy "nincs jel kimutatható." Sony mondták kell küldeni, hogy a javítások. Azt azonban megtagadhatja 150 $, ha a válasz, úgy tűnik, olyan közel, mint látni, hogyan lehet legalább valamit mutatnak fel. Nincs nyilvánvaló fizikai kárt kordszálak vagy a kikötők és megpróbáltam több HDMI wires. Valaki segítsen kérem! |