פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

PS3 אינו מופיע כלל - לא להציג בטלוויזיה

Reply

שרשרת כלים
Old 6 יוני 2009, 14:52
קבוצת חברות חדשות

Default PS3 אינו מופיע כלל - לא להציג בטלוויזיה

הבעיה שלי היא שאני לא יכול לקבל את PS3 להציג על הטלוויזיה שלי. ניסיתי את שניהם HDMI ו-A / V הכבלים שמגיעים עם המערכת. עשיתי את הדבר לאפס הגדרות וידאו (כאשר מערכות על המתנה, לחצו על מתג ההפעלה והחזיקו עד לקבלת הביפ השני), ללא תוצאות. יש לי גם לאפס את הגדרות ברירת המחדל (ממצב המתנה, החזק מתג ההפעלה עד לקבלת 2 beeps consecutively) אשר נתן לי תקווה כי התפריט ניגש (האפשרויות כוללות את זה נתן לי מערכת הפעלה מחדש, לאפס את הגדרות ברירת המחדל, שחזור מערכת קבצים, וכו '), אבל אז אני לחצת על מנת לאפס את הגדרות ברירת המחדל וכי המסך הלך מהמקום והשאירו אותי שוב עם מסך ריק ואת הטלוויזיה שלי אומר: "לא זוהה אות." Sony אמרו לי שאני צריך לשלוח אותו על תיקונים. עם זאת אני מסרב לשלם 150 $ כאשר התשובה נראית כל כך קרובה לראות כמו איך אני יכול לקבל לפחות משהו להופיע. אין נזק פיזי ברור cords או יציאות ו ניסיתי מספר HDMI חוטי. מישהו בבקשה עזרה!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תראה לנו שולחן העבודה שלך! mrberty כללי תוכנות צ 'אט 18 25 ספטמבר 2009 00:36
הצג את המחשב (S) מחשב WhizzKid כללי חומרה צ 'אט 10 29 אפריל 2008 04:32
הצג את שולחן העבודה מחשב WhizzKid כללי תוכנות צ 'אט 3 23 אפריל 2008 18:02
תראה לנו yer שולחנות עבודה! Gazmondo כללי תוכנות צ 'אט 27 31 מרץ 2008 11:01
להסתיר או להציג muay מערכות ההפעלה Windows 2 14th ינואר 2008 19:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.