| Mano problema yra I can't get PS3 rodyti mano televizorius. Aš išbandžiau ir HDMI ir A / V kabelių, kurie ateina su sistema. Aš padariau vaizdo parametrus Reset dalykas (kai budėjimo režimu, paspauskite maitinimo mygtuką ir laikykite tol, kol gausite antrą pyptelėjimas) be rezultatų sistemų. Aš taip pat naujo nustatomi numatytieji parametrai (Telefonui veikiant budėjimo rešimu, palaikykite nuspaudę įjungimo mygtukus, kol gausite 2 pypsi iš eilės), kuris davė man vilties, nes meniu atėjo (galimybių ji man yra perkrauti sistemą, pakeisti numatytuosius parametrus, atkurti failų sistemą, ir tt), bet tada aš Paspaudus Atkurti numatytuosius parametrus ir kad ekrane išėjo palikti man vėl tuščias ekranas ir tai mano TV sako "nėra signalo Apibrėžta." Sony "sakė man reikia siųsti jį remontui. Tačiau aš atsisakau mokėti 150 $, kai atsakymas atrodo taip arti pamatyti tai, kaip aš galiu gauti bent kažką parodyti daugiau. Nėra jokios akivaizdžios fizinės žalos virvės arba uostus ir aš išbandžiau keletą HDMI laidų. Somebody please help! |