PS3 neparādās vispār - No displejs TV Mana problēma ir I can't get PS3 rādīt manu TV. Esmu mēģinājis gan HDMI un / V kabeļi, kas nāk ar sistēmu. Man ir darīts video iestatījumus atiestatīt lieta (ja, gaidīšanas režīmā nospiediet ieslēgšanas pogu un turiet, kamēr jums otrais pīkstienu) bez rezultātiem sistēmām. Man ir arī reset noklusējuma iestatījumus (gaidīšanas režīmā, turiet nospiestu ieslēgšanas pogu, kamēr atradīsiet vislabāko 2 pīkstieni pēc kārtas), kas man deva cerību, jo izvēlne nāca klajā (opcijas tā sniedza man arī restartēt sistēmu Atjaunot noklusētos iestatījumus, atjaunot failu sistēmu, utt), bet tad es noklikšķinājuši Atjaunot noklusētos iestatījumus, un ekrāns aizgāja atstājot mani atkal ar tukšu ekrānu un mans tv saka "No Signal Atrasts." Sony man man nosūtīt to uz remontu. Tomēr es atsakos maksāt 150 $, kad atbilde šķiet tik tuvu redzēt par to, kā es varu iegūt vismaz kaut kas parādās. Nav skaidrs, fizisko bojājumu auklas vai ostām un esmu mēģinājis vairākas HDMI vadu. Somebody please help! |