rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

PS3 nie pojawiają się na wszystkich - Brak wyświetlania w telewizji

Reply

Narzędzia wątku
Old 6. czerwiec 2009, 14:52
Nowe państwa grupy

Mój problem jest nie mogę dostać PS3 do wyświetlania na moim TV. Mam wypróbowany zarówno HDMI i A / V, kable, które pochodzą z systemu. Mam zrobić film reset ustawień rzeczy (w przypadku gdy systemy gotowości, naciśnij przycisk zasilania i przytrzymaj, aż pojawi się drugi sygnał) bez rezultatów. Mam również domyślne ustawienia (z trybu gotowości, przytrzymaj przycisk zasilania, aż pojawi się kolejno 2 sygnały dźwiękowe), która dała mi nadzieję, że pojawiły się w menu (opcje on dał mi to restart systemu, domyślne ustawienia, przywrócić system plików, itp.), ale potem kliknięte domyślne ustawienia ekranu i odszedł pozostawiając mnie z pustym ekranem i mój tv powiedzenie "Nie Signal Detected". Sony powiedział mi, że muszę wysłać go do naprawy. Jednak nie mogę zapłacić 150 dolarów, gdy odpowiedź wydaje się być tak blisko widząc jak mogę dostać przynajmniej coś pokazać się. Nie ma widocznych uszkodzeń fizycznych lub sznury do portów i próbowało wielu kabli HDMI. Somebody please help!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.