| Мој проблем је ја не могу добити пс3 за приказ на мом ТВ-у. Покушао сам и на оба ХДМИ А / В каблови који долазе са системом. Учинио сам видео ресет поставки ствар (када је о стању система, притисните и држите дугме моци све док не добијете други бип), без резултата. Имам исто тако вратити на подразумеване поставке (из стања приправности, притисните и држите дугме моци све док не добијете 2 беепс узастопно), који ми је дао наду, јер мени је дошао горе (опција то је дао мене укључују рестарт система, вратити на подразумеване поставке, враћању датотека система, итд), али онда сам кликнуо на враћање подразумеваних поставки екрана и да оде остављајући мене опет са бланк сцреен и мој тв казивање "Нема сигнала показати." Соны ми је рекао да морам послати га у ремонту. Ипак сам одбити платити $ 150 када се одговор чини се да је тако близу као што видим како ја могу добити барем нешто појавити. Нема правописних физичка оштећења ужета или лукама и сам покушао ХДМИ више жица. Нетко угодити помоћ! |