PS3 tüm görünür değil - TV yok ekran Benim sorun benim TV'de görüntülemek için PS3 elde edemezler. Her iki HDMI ve A / bu sistem ile gelen V kabloları çalıştılar. Ben sıfırlamak şey video ayarları yaptım (zaman bekleme, güç tuşuna basın ve basılı tutun kadar) sonuç ile ikinci bip sesi elde üzerindeki sistemleri. Çünkü menü geldi de kadar ardarda 2 bip sesi duyulur almak (bekleme, güç tuşuna basın ayarları varsayılan) hangi yaz umut verdi (bana sistemi yeniden yer verdi seçenekleri, varsayılan ayarlara sıfırlamak için, dosya sistemi yeniden, sıfırladınız vb), fakat sonra varsayılan ayarlara sıfırlamak tıklanır bu ekran uzaklıkta yine boş bir ekran ve TV "Hayır Sinyal Algıladı söyleyerek beni terk etti." Sony beni tamir için göndermek gerekir dedi. Ancak ben bir cevap olarak nasıl en az bir en fazla göstermek için alabilirsiniz görmeye yakın gibi görünüyor 150 $ ödemeyi reddeder. Orada halatlar veya portları için açık fiziksel zarar verebilir ve birden fazla HDMI teller çalıştılar. Biri yardım lütfen! |