| Моя проблема полягає не можу отримати PS3 для відображення на телевізорі. Я намагався як HDMI і аудіо / відео кабелі, які поставляються з системою. Я зробив скидання настройок відео річ (коли системи в режимі очікування, натисніть кнопку живлення і утримуйте натиснутою, поки Ви не отримаєте друге звуковий сигнал), але безрезультатно. Крім того, я за замовчуванням для налаштування (в режимі очікування, натисніть і потримайте кнопку живлення, поки ви не отримаєте сигнал послідовно 2), який вселив у мене надію, тому що мене підійшов (варіантів він дав мені відносяться перезавантаження системи, повертаються значення за замовчуванням, відновити файлову систему, і т.д.), але потім я натиснув повертаються значення за замовчуванням, і що екран пішов залишивши мене знову з порожнім екраном і мій телевізор кажучи "Немає сигналу знайдений". Sony сказав, що мені потрібно відправити у ремонт. Але я відмовляюся платити $ 150, коли відповідь, здається, так близько, як бачиш, як я можу отримати хоч щось з'являється. Існує не очевидні фізичні пошкодження кабелю або порту і я спробував кілька проводів HDMI. Кто-то будь ласка, допоможіть! |