![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали някой знае къде да се получи приличен допълнителен твърд диск, за да тури в ps3? |
|
| |||
| |||
| Просто закупите външен твърд диск и го поставете в USB Трябваше да имаме Xbox 360 все пак пич;) (lol.. Rememebr ме от PS3 срещу 360 форум?) |
|
| |||
| |||
| XBOX е боклук PS3 скали и можете да получите eSata Повярвай аз така до Вашите |
|
| |||
| |||
| Защо е Xbox боклука? Разбира PS3 спецификациите са добри, но там не са много игри с негово резервно копие, ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Приводния клетката е достъпна чрез панела от една страна, и съдържа 2,5-инчов сериен АТА модела често се намери в тетрадки, на SEAGATE Momentus 5400,2 PS една Бях гледаш бе 120GB и е било чак толкова скъпо |
|
| |||
| |||
| е панела на новата 40GB модел? |
|
| |||
| |||
| Ами ти каза: "Някой знае ли къде да се получи приличен допълнителен твърд диск, за да тури в ps3? От това си помислих, че искаш да се замени с 40GB твърд диск каже 250GB твърд диск Ето и подробни инструкции за това Натиснете Старт: Как да Надстройка на PlayStation 3 Hard Drive Ако сте просто гледам да добавят някои допълнителни съхранение, просто ми външен хард диск и го поставете в USB като беше публикуван преди |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Инсталиране на допълнителен твърд диск CD / DVD горелка | mpenney | Дискове & сменяемите носители | 6 | 21-ви септември 2008 07:14 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |