![]() |
|
| |||
| |||
| Ξέρει κανείς πού να πάρετε μια αξιοπρεπή επιπλέον σκληρό δίσκο για να τεθεί σε ps3; |
|
| |||
| |||
| Απλά αγοράζουν κάθε Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος και τοποθετήστε το σε USB Πρέπει να έχεις μια κονσόλα Xbox 360 και αν mate?) (Lol.. Rememebr μου από PS3 έναντι 360 forum;) |
|
| |||
| |||
| XBOX PS3 είναι σκουπίδια βράχια και μπορείτε να πάρετε μια eSata i belive ώστε μέχρι τα δικά σας |
|
| |||
| |||
| Γιατί το Xbox σκουπίδια; Σίγουρα το PS3 έχει καλές προδιαγραφές αλλά δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να τον υποστηρίξουμε μέχρι ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Η οδήγηση κλουβί είναι προσπελάσιμες μέσω μιας ομάδας από τη μια πλευρά, και περιέχει ένα 2.5-inch σειριακό ΑΤΑ μοντέλο που βρίσκεται στα σημειωματάρια, η Seagate Momentus 5400,2 ps τη μία έψαχνα σε ήταν 120GB και ότι δεν ήταν ακριβές |
|
| |||
| |||
| είναι η ειδική ομάδα για τη νέα 40GB μοντέλο; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν σας είπε «Ξέρει κανείς πού να πάρετε μια αξιοπρεπή επιπλέον σκληρό δίσκο για να τεθεί σε ps3;" Από σκέφτηκα ότι θα ήθελαν να αντικαταστήσουν το σκληρό δίσκο 40GB πω με 250GB σκληρό δίσκο Εδώ είναι αναλυτικές οδηγίες για το Πατήστε Έναρξη: Πως να αναβαθμίσετε το PlayStation 3 Hard Drive Αν είναι μόνο να προσθέσει κάποια επιπλέον αποθήκευση, μόλις λάβετε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο και τοποθετήστε το σε USB, όπως αυτό δημοσιεύτηκε πριν από την |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive | Cogglesz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Μαρ 2009 09:28 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εγκατάσταση επιπλέον σκληρό δίσκο CD / DVD burner | mpenney | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 21η Σεπ 2008 07:14 |
| Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15η Σεπ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |