![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| se bilo tko znati gdje se mogu dobiti dodatni pristojan hard disk staviti na ps3? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je kupiti bilo koja External Hard Drive i plug je u USB
| |||
| |||
| Xbox je smeće PS3 stijena i možete dobiti tako eSata i belive up yours |
|
| |||
| |||
| Zašto je Xbox gluposti? PS3 sigurno imaju dobre naočale, ali ne postoje mnoge igre kopiju ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Pogon kavez je dostupna preko ploče na jednu stranu, a sadrži i 2.5-inch Serial ATA model najčešće naći u bilježnice, u SEAGATE Momentus 5400,2 ps jedan bio sam gledajući je 120GB i nije bilo skupo da |
|
| |||
| |||
| je ploča na novi 40GB model? |
|
| |||
| |||
| Dobro si rekao 'se bilo tko znati gdje se mogu dobiti pristojan extra hard disk staviti na PS3? " Iz toga sam shvatio da si htio zamijeniti 40GB hard disk sa jednom reći 250GB hard disk Evo detaljne upute za Pritisnite Start: Kako nadograditi svoj PlayStation 3 Hard Drive Ako ste samo u potrazi za dodavanje ekstra skladištenje, pravedan dobiti vanjski hard disk te ga priključite na USB kao što je objavljeno prije |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Pomoć s Okretanje Slave na glavni Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30. ožujak 2009 09:28 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Instaliranje dodatnog hard drive CD / DVD burner | mpenney | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 21. Ruj 2008 07:14 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |