![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יודע איפה ניתן לקבל תוספת הגון לשים את הכונן הקשיח של PS3? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל שעליך לעשות הוא לקנות כונן קשיח חיצוני או תקע אותו לתוך USB
| |||
| |||
| Xbox היא זבל PS3 אבנים ואתה יכול לקבל eSata אני כל כך למעלה belive שלך |
|
| |||
| |||
| מדוע Xbox זבל? בטח PS3 יש מפרט טוב אבל אין הרבה משחקים לגבותו ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| לכלוב הכונן ניתן לגשת דרך פאנל על צד אחד, וכן מכיל 2.5-inch Serial ATA מודל נפוץ למצוא notebooks, Momentus 5400.2 של Seagate נ.ב. אחד הייתי מסתכל היה 120GB וזה היה לא כל כך יקר |
|
| |||
| |||
| הוא על לוח 40GB הדגם החדש? |
|
| |||
| |||
| טוב שאמרת 'מישהו יודע איפה ניתן לקבל תוספת הגון לשים את הכונן הקשיח של PS3? " מאת כי חשבתי שאתה רוצה להחליף את כונן קשיח עם 40GB להגיד 250GB כונן קשיח הנה הוראות מפורטות עבור אותו הקש התחלה: כיצד לשדרג את PlayStation 3 Hard Drive אם אתה מסתכל רק כדי להוסיף קצת אקסטרה מחסן, פשוט כונן קשיח חיצוני או תקע אותו ל USB כמו פורסמה לפני |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| עזרה עם הפעלת Slave to Main Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | כוננים & נשלפת | 1 | 30 מרץ 2009 09:28 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| התקנת כונן קשיח נוסף CD / DVD מבער | mpenney | כוננים & נשלפת | 6 | 21 ספטמבר 2008 07:14 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |