![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors žino kur gauti padorų kietąjį diską įdėti į PS3? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik pirkti bet išorinio kietojo disko ir prijunkite jį prie USB
| |||
| |||
| Xbox yra šiukšlių PS3 uolų ir jūs galite gauti eSATA i įsitikinę, kad eik velniop |
|
| |||
| |||
| Kodėl "Xbox šiukšles? PS3 tikrai turi gerus Specifikacijos bet nėra daug žaidimų atsarginę jo kopiją ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vairuoti narvas yra prieinamos vienoje pusėje skydas ir yra 2.5-inch Serial ATA modelis paprastai randamos užrašų knygelės, Seagate Momentus 5400,2 PS viena aš ieškojau ne buvo 120GB ir jis nebuvo toks brangus |
|
| |||
| |||
| yra apie naują 40GB modelį skydelio? |
|
| |||
| |||
| Na sakei "Ar kas nors žino kur gauti padorų kietąjį diską įdėti į PS3?" Nuo to aš raštuotas norėjote pakeisti 40GB kietąjį diską su 250GB pasakyti kietąjį diską Čia yra išsamūs, kad Paspauskite Start: Kaip atnaujinti savo PlayStation 3 kietasis diskas Jei tik nori pridėti keletą papildomų sandėliavimo, tik gauti išorinį kietąjį diską ir prijungti jį prie USB taip buvo paskelbtas anksčiau |