![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vie niekto, kde získať slušný extra pevný disk dať do ps3? |
|
| |||
| |||
| Stačí kúpiť externý pevný disk a vložte ho do USB By mali mať dostala Xbox 360 ak mate;) (lol.. Rememebr mi z PS3 vs 360 fóru?) |
|
| |||
| |||
| XBOX je nezmysel PS3 skalami a môžete dostať aj ESATA domnievať tak až Vy |
|
| |||
| |||
| Prečo sa Xbox nezmysel? Určite PS3 majú dobré parametre, ale nie je mnoho hier, aby sa späť hore ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mechaniky klietky je prístupné cez panel na strane jednej, a zahŕňa 2,5-palcový Serial ATA model bežne vyskytujú v notebookoch sa Seagate Momentus 5400.2 vc jednej Hľadal som bol na 120gigabajt a nebolo drahé, že |
|
| |||
| |||
| je panel na nové 40GB model? |
|
| |||
| |||
| Dobre si povedal 'Vie niekto, kde získať slušný extra pevný disk dať do ps3?' Od toho som vám chcel nahradiť 40 GB pevný disk sa povedať 250gigabajt pevný disk Tu je podrobný návod pre túto Stlačte Štart: Ako na upgrade PlayStation 3 Pevný disk Ak ste sa práve snažia pridať niektoré extra skladovanie, len si externý pevný disk a vložte ho do USB, ako bol vyslaný do |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. marca 2009 09:28 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Inštalácia extra pevného disku CD / DVD vypalovačku | mpenney | Drives & Removable Media | 6 | 21. September 2008 07:14 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |