![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| се било ко да зна где се могу добити додатни пристојан хард диск ставити на пс3? |
|
| |||
| |||
| Довољно је купити било која Екстернал Хард Дриве и плуг је у УСБ Би требало да има је добио Ксбокс 360 иако мате;) (лол.. Ремемебр ме пс3 форум вс 360?) |
|
| |||
| |||
| Ксбокс је смеће пс3 стена и можете добити тако еСата и беливе уп ыоурс |
|
| |||
| |||
| Зашто је Ксбокс глупости? Пс3 сигурно имају добре наочаре, али не постоје многе игре копију ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Кавез погон је доступна преко плоче на једну страну, а садржи и 2.5-инцх Сериал АТА модел најчешће наћи у свеске, у СЕАГАТЕ Моментус 5400,2 пс један био сам гледајући је 120ГБ и није било скупо да |
|
| |||
| |||
| је плоча на нови 40ГБ модел? |
|
| |||
| |||
| Добро си рекао 'се било ко да зна где се могу добити пристојан екстра хард диск ставити на пс3? " Из тога сам схватио да си хтео заменити 40ГБ хард диск са једном рећи 250ГБ хард диск Ево детаљне инструкције за Притисните Старт: Како надоградити свој ПлаыСтатион 3 Хард Дриве Ако сте само у потрази за додавање екстра складиштење, праведан добити спољни хард диск те га прикључите на УСБ као што је објављено пре |