![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає, де можна отримати гідний додатковий жорсткий диск, щоб покласти в PS3? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто купіть будь-яку зовнішній жорсткий диск і приєднати його до USB
| |||
| |||
| XBOX нісенітниця PS3 порід, і ви можете отримати ESATA я вірю так до Yours |
|
| |||
| |||
| Чому Xbox сміття? Звичайно PS3 мають хороші характеристики, але не так багато ігор, щоб його резервну копію ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Диску клітці доступна через панель з одного боку, та містить 2,5-дюймові Serial ATA моделі зазвичай зустрічаються в ноутбуках, Seagate Momentus 5400.2 PS З одного я дивився на 120GB було і було не дуже дорогі |
|
| |||
| |||
| є групою з новим 40GB модель? |
|
| |||
| |||
| Ну ти сказала: "Хто-небудь знає, де можна отримати гідний додатковий жорсткий диск, щоб покласти в PS3? З цього я подумав що ви хотіли замінити 40GB жорстким диском сказати Жорсткий диск 250Гб Ось докладна інструкція для цього Натисніть Старт: як оновити PlayStation 3 Жорсткий диск Якщо ви просто шукаєте додати деякі додаткові зберігання, просто отримати зовнішній жорсткий диск і підключіть його до USB як стовп перед |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні | Cogglesz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 09:28 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Встановлення додаткового жорсткого диску CD / DVD Burner | mpenney | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 21 вересня 2008 07:14 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |