![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, nedávno jsem začal hrát s mojí online ps3 a vše bylo dobře dodnes. Začal jsem hrát spad 3 (a zároveň podepsané v na pozadí) a každých 10-15 minut id dostávám chybu .. něco ve smyslu chyby (i think .. 8001AD123 nebo něco špatně kontrolovat příště se to stane) došlo hned zpěv z PS sítě. Proč se to děje? Moje ps3 je připojen ke stejnému routeru mého PC a moje PC isnt ztratí spojení, kdy k tomu dojde .. Mám vadné jednotky? |
|
| |||
| |||
| Did you try resetování ps3 nastavení připojení k internetu, a to i když běží kabelové nebo bezdrátové připojení |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 3 Network USB Modem - "nepodaří vytvořit ras vstupu" Chyba | longcolt4570 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 18. června 2009 16:12 |
| NVIDIA síť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. května 2009 07:43 |
| Chybová hlášení po spuštění Windows XP Síť diagnostika: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 29. Prosinec 2008 22:18 |
| Uni Bezdrátové sítě nepracuje s desktopu - žádné síťové adresy | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 16. říjen 2008 07:34 |
| Strange síti dochází k chybě | mykul | Operační systémy Windows | 14 | 19. ledna 2008 18:32 |
| Thread Nástroje | |
| |