μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Ps3 δίκτυο λάθος ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 05:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ps3 δίκτυο λάθος ...

Hey όλα, μόλις πρόσφατα άρχισε να παίζετε online με ps3 μου, και όλα ήταν καλά μέχρι σήμερα. Ξεκίνησα παίζοντας νέφος 3 (ενώ υπεγράφη στο στο παρασκήνιο) και κάθε 10-15 λεπτά id πάρετε ένα λάθος .. κάτι που σύμφωνα με τις γραμμές του σφάλματος (νομίζω .. 8001AD123 ή κάτι, κακή ελέγξει την επόμενη φορά που συμβαίνει αυτό) έχει συμβεί, τώρα το τραγούδι από PS δίκτυο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το PS3 είναι συνδεδεμένο με το ίδιο router μου είναι το PC και τον υπολογιστή μου isn't χάνει σύνδεση όταν αυτό συμβεί .. Έχω κάνει μια ελαττωματική μονάδα;
Old 25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:15
Μέλος Ομάδα

Default Ps3 δίκτυο λάθος ...

έκανε την προσπάθειά σας να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του PS3 σας σύνδεσης και τρέχετε αν μια ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3 Network USB Modem - "αποτύχει να δημιουργήσει ras εισόδου" Σφάλμα longcolt4570 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 18 Ιουν 2009 16:12
NVIDIA Network Bus απαριθμητής - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedia & Codecs 1 27 Μαΐου 2009 07:43
Εμφανίζεται μήνυμα λάθους μετά την εκτέλεση των Windows XP Network Diagnostics: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 29 Δεκ. 2008 22:18
Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου Samantha0101 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 16 Οκτ 2008 07:34
Παράξενη Δίκτυο Μήνυμα λάθους mykul Λειτουργικά συστήματα Windows 14 19 Ιαν 2008 18:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.