![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, μόλις πρόσφατα άρχισε να παίζετε online με ps3 μου, και όλα ήταν καλά μέχρι σήμερα. Ξεκίνησα παίζοντας νέφος 3 (ενώ υπεγράφη στο στο παρασκήνιο) και κάθε 10-15 λεπτά id πάρετε ένα λάθος .. κάτι που σύμφωνα με τις γραμμές του σφάλματος (νομίζω .. 8001AD123 ή κάτι, κακή ελέγξει την επόμενη φορά που συμβαίνει αυτό) έχει συμβεί, τώρα το τραγούδι από PS δίκτυο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το PS3 είναι συνδεδεμένο με το ίδιο router μου είναι το PC και τον υπολογιστή μου isn't χάνει σύνδεση όταν αυτό συμβεί .. Έχω κάνει μια ελαττωματική μονάδα; |
|
| |||
| |||
| έκανε την προσπάθειά σας να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του PS3 σας σύνδεσης και τρέχετε αν μια ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3 Network USB Modem - "αποτύχει να δημιουργήσει ras εισόδου" Σφάλμα | longcolt4570 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 18 Ιουν 2009 16:12 |
| NVIDIA Network Bus απαριθμητής - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | 27 Μαΐου 2009 07:43 |
| Εμφανίζεται μήνυμα λάθους μετά την εκτέλεση των Windows XP Network Diagnostics: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 29 Δεκ. 2008 22:18 |
| Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 16 Οκτ 2008 07:34 |
| Παράξενη Δίκτυο Μήνυμα λάθους | mykul | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 19 Ιαν 2008 18:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |