![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svi, JA pravedan je nedavno počeo igranje online sa ps3 moje, i sve je dobro do danas. JA pokrenut igranje ispadanje 3 (dok bude potpisan u pozadini) i svakih 10-15 minuta id get an error .. nešto duž linije error (mislim .. 8001AD123 ili nešto, bolestan provjerite sljedeći put kad se dogodi) je dogodila, sada pjevanja iz PS mrežu. Zašto se ovo događa? Moj PS3 je spojen na isti ruter moje računalo i moje računalo nije gubljenje veze kada se to dogodi .. Da li moram neispravan jedinicu? |
|
| |||
| |||
| Jeste li probati resetting tvoj ps3 internet veze i radite iako će žičnu ili bežičnu vezu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 3 Network USB Modem - "uspjeti stvoriti Ras entry" Error | longcolt4570 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 16:12 |
| NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedija i kodeci | 1 | 27. svibanj 2009 07:43 |
| Poruka o pogrešci nakon Windows XP Network Diagnostics: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 29. prosinac 2008 22:18 |
| Uni Bežična mreža ne radi sa desktop - bez mrežne adrese | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 16. listopad 2008 07:34 |
| Čudne mreže Poruka o pogrešci | mykul | Windows Operating Systems | 14 | 19 siječanj 2008 18:32 |
| Thread Tools | |
| |