![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, aš tik neseniai pradėjo žaisti online su savo PS3, ir visiems buvo gerai iki šiol. Aš pradėjau groti Fallout 3 (tuo pat metu pasirašyta fone) ir vėliau kas 10-15 minučių ID gauti klaida .. kažkas palei klaidų eilutes (manau .. 8001AD123 ar kažkas blogai patikrinti kitą kartą taip atsitinka) įvyko, dabar dainavimas iš PS tinklą. Kodėl tai vyksta? Mano PS3 prijungtas prie paties maršrutizatorius mano kompiuteryje yra ir mano kompiuteryje forget prarasti ryšį, kai tai atsitiks .. Ar turiu sugedusi? |
|
| |||
| |||
| Jūs pabandykite pakeisti savo PS3 interneto ryšio parametrus ir jūs naudojate, nors laidinio ar bevielio ryšio |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida | longcolt4570 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 16:12 |
| NVIDIA tinklas Autobusų skaitliukas - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2009 07:43 |
| Klaidos pranešimas paleidus Windows XP tinklo diagnostika: HTTP, HTTPS, FTP, | ariez189 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 29 gruodis 2008 22:18 |
| Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 16 spalis 2008 07:34 |
| Keista Tinklo Klaidos pranešimas | mykul | Windows "operacinės sistemos | 14 | 19 sausis 2008 18:32 |
| Temos įrankiai | |
| |