![]() |
|
| |||
| |||
| Hey visiem, es tikai nesen sāka spēlēt tiešsaistes ar savu PS3 un visiem ir labi līdz mūsdienām. Es sāku spēlēt Fallout 3 (kamēr nav parakstīts, kas fonā) un katra 10-15 minūtes id saņemt kļūda .. kaut kas pa kļūdu līniju (es domāju .. 8001AD123 vai kaut ko, sliktu pārbaudīt nākamo reizi tas notiek), ir notikušas, tagad dzied no PS tīkls. Kāpēc tas notiek? Mans PS3 ir saistīts ar pašu maršrutētāju mans PC ir un datoru isn't zaudēt savienojumu, kad tas notiek .. do i have bojātu vienību? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs mēģiniet atiestatīt savu PS3 interneta savienojuma uzstādījumi un jūs darbojas gan vadu vai bezvadu savienojumu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| 3 Network USB Modem - "neizdodas izveidot ras ierakstu" Kļūda | longcolt4570 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18 jūnijs 2009 16:12 |
| NVIDIA Network Bus Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Kodekus | 1 | 27 maijs 2009 07:43 |
| Kļūdas ziņojums pēc Windows XP tīkla diagnostikas: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 29 decembris 2008 22:18 |
| Uni Wireless Network nestrādā ar galddatoru - no tīkla adrese | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 16 oktobris 2008 07:34 |
| Dīvains Network Error Message | mykul | Windows Operating Systems | 14 | 19 janvāris 2008 18:32 |
| Thread Tools | |
| |