rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Ps3 sieci błąd ...

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 05:02
Nowe państwa grupy

Default Ps3 sieci błąd ...

Hej wszystkim, i dopiero od niedawna gra online z moim ps3 i wszystkie zostały dobrze aż do dziś. Zacząłem gry Fallout 3 (będąc w podpisanej w tle), a następnie co 10-15 minut id się błąd .. coś na wzór błąd (myślę .. 8001AD123 lub coś złego sprawdzić następnym razem to się dzieje) wystąpił teraz śpiewu z PS sieci. Dlaczego? Moje PS3 jest podłączone do tego samego routera i mój komputer jest moim komputerze isnt utraty połączenia, kiedy to nastąpi .. Czy mam wadliwe jednostki?
Old 25 września 2009, 16:15
Członek grupy

Default Ps3 sieci błąd ...

Czy zresetować swój PS3 do Internetu ustawienia połączenia i program został uruchomiony choć przewodowego lub bezprzewodowego
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.