mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

PS3 reţea de eroare ...

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 05:02
Noile state Group

Default PS3 reţea de eroare ...

Salut tuturor, tocmai am inceput recent joc online cu PS3 meu, şi tot a fost bine pana astazi. Am început să joc radioactive 3 (în timp ce a fi semnat în în fundal) şi o dată la 10-15 minute id primiţi o eroare .. ceva de-a lungul liniilor de eroare (cred 8001AD123 .. sau ceva de genul asta, bolnav verifica data viitoare când se întâmplă) a avut loc, acum, cântând din PS reţea. De ce se întâmplă? PS3 meu este conectat la acelaşi ruter meu este PC-ul şi PC-ul meu isnt pierde conexiunea, atunci când se întâmplă acest lucru .. nu am un defect unitate?
Old 25 septembrie 2009, 16:15
Grupul de stat

Default PS3 reţea de eroare ...

Ai încercat resetarea setările dvs. PS3 conexiunea la Internet şi fugi deşi o conexiune cu fir sau fără fir
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
3 Network USB Modem - "nu pentru a crea ras intrare" Eroare longcolt4570 Networking, Modemuri & VoIP 0 18 iunie 2009 16:12
NVIDIA Network Bus enumeratorul - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedia & Codecs 1 27 mai 2009 07:43
Mesaj de eroare după ce execută Windows XP Diagnostice reţea: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 Networking, Modemuri & VoIP 1 29 decembrie 2008 22:18
Uni Wireless Network nu lucrează cu spaţiul de lucru - nu există reţea adresa Samantha0101 Networking, Modemuri & VoIP 7 16 octombrie 2008 07:34
Ciudat Network Mesaj de eroare mykul Sisteme de operare Windows 14 19 ianuarie 2008 18:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.