![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, я зовсім недавно почав грати в онлайн з моєю PS3, і все було добре до сьогоднішнього дня. Я почав грати в Fallout 3 (перебуваючи в підписаному у фоновому режимі) і кожні 10-15 хвилин отримати ID помилки .. то за аналогією з помилкою (я думаю 8001AD123 .. або щось, погано перевірити наступного разу це відбудеться) має місце, тепер співає за межами мережі PS. Чому це відбувається? Моя PS3 підключається до маршрутизатора ж мій комп'ютер і мій комп'ютер хіба втрати з'єднання, коли це відбудеться .. Чи маю я несправного блоку? |
|
| |||
| |||
| Ви спробуйте повторно PS3 інтернет-з'єднання, і Ви використовуєте хоча провідне або бездротового з'єднання |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 3 Мережевий USB-модем - "не створювати РАН запис" Помилка | longcolt4570 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 18 червня 2009 16:12 |
| NVIDIA автобусна мережа лічильника - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Мультимедіа & кодеки | 1 | 27 травня 2009 07:43 |
| Повідомлення про помилку після запуску Windows XP "Діагностика мережі: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 29 грудня 2008 22:18 |
| Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 жовтня 2008 07:34 |
| Дивні мережу з'являється повідомлення про помилку | mykul | Операційні системи Windows | 14 | 19 січня 2008 18:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |