![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте .. Аз havnt собственост ps3 ми, че дълго и didn't играем много, но сега, когато съм я включите в синьо и зелена светлина на проекта и остана на около 10 секунди за своето спиране на разстояние от нейно собствено и червената светлина на проекта мига .... Опитах chaning захранващия кабел .. Какво би могло да бъде проблема? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте го купили нов M8 DONT калайдисвам с него просто да го върна в магазина
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп затваря с батерията на | muzna | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Юни 2009 11:34 |
| Компютърна включва за 3 секунди, след което се изключва за 3 секунди, след това отново? | Whyred | Общи Хардуер Чат | 1 | 16-то Юни 2009 06:02 |
| PC затваря почти мигновено | Axegrinder | Общи Хардуер Чат | 9 | 13 Дек 2008 11:14 |
| USB устройство спиране PC | чип | Общи Хардуер Чат | 4 | 9 юни 2008 12:54 |
| Лаптоп за спиране неочаквано - от помощ? | midpikyrozziy | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 2-ро Jan 2008 13:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |