по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

PS3 Включва в продължение на 10 сек след това спиране на разстояние по своя собствена

Reply

Нишка Инструменти
Old 2 юни 2009 г., 02:02
Новите държави Група

Default PS3 Включва в продължение на 10 сек след това спиране на разстояние по своя собствена

Здравейте .. Аз havnt собственост ps3 ми, че дълго и didn't играем много, но сега, когато съм я включите в синьо и зелена светлина на проекта и остана на около 10 секунди за своето спиране на разстояние от нейно собствено и червената светлина на проекта мига .... Опитах chaning захранващия кабел .. Какво би могло да бъде проблема?
Old 2 юни 2009 г., 10:48
Номер на групата

Default PS3 Включва в продължение на 10 сек след това спиране на разстояние по своя собствена

Ако сте го купили нов M8 DONT калайдисвам с него просто да го върна в магазина

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Лаптоп затваря с батерията на muzna Лаптопи, Mobiles & текст 2 27 Юни 2009 11:34
Компютърна включва за 3 секунди, след което се изключва за 3 секунди, след това отново? Whyred Общи Хардуер Чат 1 16-то Юни 2009 06:02
PC затваря почти мигновено Axegrinder Общи Хардуер Чат 9 13 Дек 2008 11:14
USB устройство спиране PC чип Общи Хардуер Чат 4 9 юни 2008 12:54
Лаптоп за спиране неочаквано - от помощ? midpikyrozziy Лаптопи, Mobiles & текст 4 2-ро Jan 2008 13:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc