![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj .. i havnt vlastnil můj ps3, že dlouhá a didnt hrát daleko, ale teď, když jsem ho na modré a zelené světlo start a pobyt na dobu asi 10 sekund na jeho vypne sám o sobě a červené světlo bliká start .... Snažil jsem se chaning napájecí kabel .. co by mohl být problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste jej koupil nový M8 dont dráteník s ní užijte jej zpět do obchodu
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebook vypne se baterie | muzna | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. červen 2009 11:34 |
| Počítačové obrací na dobu 3 sekund, pak vypne za 3 sekundy, pak zpátky na? | Whyred | Obecné Hardware Chat | 1 | 16. června 2009 06:02 |
| PC vypne okamžitě | Axegrinder | Obecné Hardware Chat | 9 | 13. prosince 2008 11:14 |
| USB zařízení vypnout PC | čip | Obecné Hardware Chat | 4 | 9. červen 2008 12:54 |
| Notebook vypne nečekaně - pomoc? | midpikyrozziy | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 2. ledna 2008 13:34 |
| Thread Nástroje | |
| |