mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

PS3 Įjungia 10 sek tuometinis išsijungia savo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 02:02
Naujas Narys

Default PS3 Įjungia 10 sek tuometinis išsijungia savo

Hello .. I havnt priklauso mano PS3, kad ilgai ir didnt žaisti daug, bet dabar, kai aš ją įjungti mėlyna ir žalia šviesa pradėti ir likti apie 10 sekundžių jos išsijungia dėl savo ir raudonos šviesos pradėti mirksėti .... Bandžiau chaning maitinimo laido .. Kas galėtų būti problema?
Old Birželis 2, 2009, 10:48
Donorų grupės

Default PS3 Įjungia 10 sek tuometinis išsijungia savo

Jei jį nupirko naują M8 dont Majsterkować su juo tiesiog pasiimti jį atgal į parduotuvę

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop išsijungia su bateriją muzna Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Birželis 27, 2009 11:34
Kompiuteris įsijungia, 3 sekundes, tada išsijungia už 3seconds, tada atgal?! Whyred General Hardware Chat 1 Birželis 16, 2009 06:02
PC išsijungia akimirksniu Axegrinder General Hardware Chat 9 13 gruodis 2008 11:14
USB prietaisas išsijungia PC lustas General Hardware Chat 4 9 birželis 2008 12:54
Laptop išsijungia netikėtai - any help? midpikyrozziy Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 2 sausis 2008 13:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.