![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello .. I havnt priklauso mano PS3, kad ilgai ir didnt žaisti daug, bet dabar, kai aš ją įjungti mėlyna ir žalia šviesa pradėti ir likti apie 10 sekundžių jos išsijungia dėl savo ir raudonos šviesos pradėti mirksėti .... Bandžiau chaning maitinimo laido .. Kas galėtų būti problema? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jį nupirko naują M8 dont Majsterkować su juo tiesiog pasiimti jį atgal į parduotuvę
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop išsijungia su bateriją | muzna | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Birželis 27, 2009 11:34 |
| Kompiuteris įsijungia, 3 sekundes, tada išsijungia už 3seconds, tada atgal?! | Whyred | General Hardware Chat | 1 | Birželis 16, 2009 06:02 |
| PC išsijungia akimirksniu | Axegrinder | General Hardware Chat | 9 | 13 gruodis 2008 11:14 |
| USB prietaisas išsijungia PC | lustas | General Hardware Chat | 4 | 9 birželis 2008 12:54 |
| Laptop išsijungia netikėtai - any help? | midpikyrozziy | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 2 sausis 2008 13:34 |
| Temos įrankiai | |
| |