менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

PS3 Включає протягом 10 сек тодішній вимикається сам по собі

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 02:02
Нові члени групи

Default PS3 Включає протягом 10 сек тодішній вимикається сам по собі

Hello .. Я havnt що належить моїй PS3, що довгий і Didn't Play It багато, але тепер, коли я переходжу його на синій і зелене світло початку і залишитися приблизно на 10 секунд свого вимикається сам по собі і червоного світла починає блимати .... Я постарався chaning шнур живлення .. Що може бути проблема?
Old 2 червня 2009, 10:48
Донор групи

Default PS3 Включає протягом 10 сек тодішній вимикається сам по собі

Якщо ви купили новий M8 Dont возитися з нею просто взяти його назад в магазин

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук вимикається з акумулятора В muzna Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 27 червня 2009 11:34
Комп'ютер переводить протягом 3 секунд, потім відключається для 3seconds, а потім повернувся на?! Whyred Генеральний обладнання чат 1 16 червня 2009 06:02
Комп'ютер вимикається миттєво Axegrinder Генеральний обладнання чат 9 13 грудня 2008 11:14
USB пристрої вимикається комп'ютер Чіп Генеральний обладнання чат 4 9 червня 2008 12:54
Ноутбук несподівано закривається - будь-яка допомога? midpikyrozziy Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 2 січня 2008 13:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.