![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hello .. Я havnt що належить моїй PS3, що довгий і Didn't Play It багато, але тепер, коли я переходжу його на синій і зелене світло початку і залишитися приблизно на 10 секунд свого вимикається сам по собі і червоного світла починає блимати .... Я постарався chaning шнур живлення .. Що може бути проблема? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви купили новий M8 Dont возитися з нею просто взяти його назад в магазин
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук вимикається з акумулятора В | muzna | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 червня 2009 11:34 |
| Комп'ютер переводить протягом 3 секунд, потім відключається для 3seconds, а потім повернувся на?! | Whyred | Генеральний обладнання чат | 1 | 16 червня 2009 06:02 |
| Комп'ютер вимикається миттєво | Axegrinder | Генеральний обладнання чат | 9 | 13 грудня 2008 11:14 |
| USB пристрої вимикається комп'ютер | Чіп | Генеральний обладнання чат | 4 | 9 червня 2008 12:54 |
| Ноутбук несподівано закривається - будь-яка допомога? | midpikyrozziy | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 2 січня 2008 13:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |