![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Кое е по-добре да отида? един PSP или Nintendo DS? Макар и PSP да изглежда добре, но мисля, че има по-добри игри Nintendo? Какво би трябвало да изберат? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP без съмнение, много по-добри игри и графики ИМО.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нито получи Lynx .. LOL ... J / K Никога не съм играч за PSP, но се опита на ДП за пръв път онзи ден и аз помислих, че е доста crappy, аз играя Ю-ГИ-О нещо 2007 г. и дори с crappy графики тя е все още беше в застой
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| PSP графики са доста невероятно за преносим, бях шокиран, когато за първи път използва един. |
|
| |||
| |||
| Да, съгласен съм с Дейв на PSP е по-добре от далеч. Можете да го използвате и като mp3 плейър и видео плейър. и с начало варя Apps които можете да направите всякакви неща, като го използвате като дистанционно. ММО получите PSP сигурно. |
|
| |||
| |||
| Лично аз мисля, че Nintendo DS е насочена към по-младата тийнейджърка пазар. |
|
| |||
| |||
| добре, че всичко зависи от u. ако и само искам игри ДП е най-добре. но ако искате и MP3 плейър, видео плейър, дивеч устройство и може да сърфирате в мрежата PSP е най-добрият |
|
| |||
| |||
| PSP е за по-сериозни геймърите и DS по-млади хора, много прилича на останалите Sony / Nintendo конзоли. В DS е добър във факта получавате два часа се екрани за игри, което роля играят игри интересно, но графика на PSP са поразително за преносим, много подобен на PS2 |
|
| |||
| |||
| TRU но някои DS игри R страхотно като пълен метални алхимикът и ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP победи, без съмнение.