![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Který je lepší dostat? PSP nebo Nintendo DS? Ačkoliv PSP dělat dobře, ale myslím, že Nintendo má lepší hry? Co mám rozhodnout pro?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSP bezesporu mnohem lepší hry a grafické IMO.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ani si Lynx .. lol ... J / K
Nikdy jsem hrál na PSP, DS, ale pokusili se poprvé na druhý den a já myslela, že to bylo docela na hovno, byl jsem hrát Yu-gi-oh 2007 a ještě něco s grafikou je na hovno, kdyby byl ještě loudavé
|
|
|
|||
|
|||
|
PSP grafiky jsou docela úžasný pro handheldy, byl jsem šokován, když jsem poprvé použita jedna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ano, souhlasím s dave PSP je mnohem lepší. Můžete také použít jako přehrávač MP3 a video přehrávač. a doma vařit apps můžete dělat celou řadu věcí, jako je použít jako vzdálený. IMO dostat psp Určitě.
|
|
|
|||
|
|||
|
Já osobně si myslím, že Nintendo DS je zaměřen na mladší, teenager trhu.
|
|
|
|||
|
|||
|
a to vše závisí na u. pokud chci u hry ds je nejlepší. ale pokud chci u mp3 přehrávač, video přehrávač, herní zařízení a moci surfovat čisté psp zdaleka nejlepší
|
|
|
|||
|
|||
|
PSP je pro závážnějšími hráči a DS na mladší lidi, stejně jako ostatní Sony / Nintendo konzolí.
DD je dobrý v tom, dostanete dva obrazovek na hry, které hrají roli zajímavé hry, ale grafika na PSP jsou ohromující pro handheldy, velmi podobná na PS2 |
|
|
|||
|
|||
|
TRU ale některé hry ds r hrozné, jako plný kov alchymisty a ff3
|
|
|
||||||||||||
|