![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι καλύτερα να πάρετε; ένα PSP ή ένα Nintendo DS; Παρόλο που το PSP κάνει να δείχνουν καλά, αλλά νομίζω ότι Nintendo έχει καλύτερα παιχνίδια; Τι πρέπει να επιλέξουμε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP, χωρίς αμφιβολία, πολύ καλύτερα παιχνίδια και τα γραφικά του ΙΜΟ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχετε ένα Lynx .. lol ... J / K Ποτέ δεν έχω παίξει για το PSP, αλλά προσπάθησε το DS για πρώτη φορά την άλλη μέρα και πίστευα ότι ήταν πολύ crappy, Έπαιζα Yu-gi-oh κάτι 2007 και ακόμη και με το crappy γραφικά που είχε ήταν ακόμη υποτονική
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| PSP γραφικά είναι αρκετά εκπληκτικό για το χέρι, είμαι σοκαρισμένος όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ένα. |
|
| |||
| |||
| Ναι, συμφωνώ με την dave psp είναι καλύτερο από το σήμερα. μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως mp3 player και video player. ετοιμάζω το σπίτι και με εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε κάθε είδους πράγματα, όπως το να χρησιμοποιήσει ως τηλεχειριστήριο. ΙΜΟ get σίγουρος για το PSP. |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά πιστεύω ότι το Nintendo DS έχει ως στόχο να τους νεότερους, έφηβος αγορά. |
|
| |||
| |||
| αλλά όλα εξαρτώνται από u. αν και θέλουν μόνο παιχνίδια DS είναι καλύτερο. αλλά αν θέλετε και mp3 player, video player, το παιχνίδι της συσκευής και τη δυνατότητα να σερφάρετε στο διαδίκτυο psp είναι μακράν η καλύτερη |
|
| |||
| |||
| PSP είναι πιο σοβαρό για gamers και το DS σε νεότερους ανθρώπους, όπως και τα άλλα Sony / Nintendo κονσόλες. Το DS είναι καλό το γεγονός θα έχετε δύο οθόνες για παιχνίδια, κάνοντας ρόλο παίζει παιχνίδια ενδιαφέρουσες, αλλά και τα γραφικά για το PSP είναι εκπληκτική για το χέρι, πολύ παρόμοια με τη PS2 |
|
| |||
| |||
| ΕΣΔ, αλλά κάποια παιχνίδια ds r awesome ήθελε πλήρη μέταλλο alchemist και ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP κερδίζει, καθώς δεν υπάρχουν αμφιβολίες.