![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje je bolje dobiti? jedan PSP ili Nintendo DS? Iako PSP to izgleda dobro, ali mislim da ima bolje Nintendo igara? Što bih trebao odlučiti za? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP bez sumnje, mnogo bolje igre i grafika IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ni dobiti Ris ... .. lol j / k Nikad nisam igrao na PSP ali pokušao DS po prvi put neki dan, a ja mislio to je bio prilično jebani, bio sam igrajući Yu-GI-Oh nešto 2007 i još s jebani grafika je da je i dalje spor
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| PSP grafika su prilično iznenađujuće za ručni, bila sam šokirana kad sam prvi put korišten jedan. |
|
| |||
| |||
| Da, slažem se sa Dave PSP je bolji daleko. Također možete ga koristiti kao mp3 player i video player. domaće pivo te Apps možete učiniti štošta vole koristiti kao daljinski. IMO dobijete psp sigurno. |
|
| |||
| |||
| Osobno mislim da je Nintendo DS je namijenjena mlađi, tinejdžer tržištu. |
|
| |||
| |||
| i to sve ovisi o u. ukoliko pravedan ištanje u igrama ds je najbolje. ali ako želite u mp3 player, video player, uređaj i igra u mogućnosti surfati neto psp je daleko najbolji |
|
| |||
| |||
| PSP je za ozbiljnije igrače i DS-u mlađih ljudi, kao i mnogo drugih Sony / Nintendo konzola. DS je dobar u tome da dobijete dva zaslone za igre, pa je uloga igranje igara zanimljiv, ali je grafika na PSP su fantastične za ručni, vrlo sličan na PS2 |
|
| |||
| |||
| tru ali neke ds igre r Awesome kao puni metal alchemist i ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP osvaja, bez sumnje.