![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Melyik a jobb, hogy? PSP vagy a Nintendo DS-t? Bár a PSP nem néz ki jól, de azt hiszem, még jobban Nintendo játékok? Mit kell választhat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP nélkül kétségtelenül sokkal jobb játékot és grafika IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sem egy Lynx .. lol ... J / K Én még soha nem játszottak a PSP, de próbáltam a DS-t az első alkalom, hogy a minap, és azt hittem, elég szar, én játszani Yu-Gi-Oh valamit 2007-ben és még a grafika rossz volt, hogy még mindig lassú
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| PSP grafika nagyon csodálatos egy kézben voltam döbbenve, amikor először használták fel egyet. |
|
| |||
| |||
| Igen, egyetértek dave a PSP jobb messze. Ön is használja az mp3-lejátszó és videó lejátszó. és otthoni sörfőzés apps tudsz mindenféle dolgok, mint például használja, mint a távoli. IMO kap a psp, az biztos. |
|
| |||
| |||
| Személy szerint úgy gondolom, a Nintendo DS a célja, hogy a fiatal, tinédzser piacon. |
|
| |||
| |||
| és minden attól függ u. és ha akarok játékokat ds a legjobb. de ha u akar mp3 lejátszó, videó lejátszó, játék-és készülék képes surf nettó psp is messze a legjobb |
|
| |||
| |||
| PSP is több komoly játékosok és a DS a fiatalok, ugyanúgy, mint a többi Sony / Nintendo konzol. A DS-t jó lesz az a tény, hogy két képernyőn játékok, ami szerepet játszott játékok érdekes, de a grafika a PSP a kábítás a kézben, nagyon hasonlít a PS2 |
|
| |||
| |||
| TVT, de bizonyos DS játékok r félelmetes, mint a teljes fém alkimista és ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP Győzelem nélkül egy kétség.