![]() |
|
| |||
| |||
| וזה טוב יותר להשיג? א PSP או Nintendo DS? למרות PSP לעשות נראה טוב אבל אני חושב Nintendo יש משחקים טוב יותר? מה כדאי לי לבחור עבור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP ללא ספק, הרבה יותר טוב במשחקים וגרפיקה IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם לקבל לינקס .. LOL ... J / K אני מעולם לא שיחק על PSP, אבל ניסו את ד.ש. בפעם הראשונה לפני כמה ימים ואני חשבתי שזה היה די crappy, שיחקתי Yu-gi-2007 או משהו וגם עם גרפיקה crappy לו שזה עדיין אדיש
|
| |||
| |||
| PSP גרפיקה הם די מדהים של כף יד, הייתי המום כאשר אני הראשון השתמשו אחת. |
|
| |||
| |||
| כן, אני מסכים עם דייב את PSP הוא הרבה יותר טוב על ידי. אתה יכול גם להשתמש בו בתור נגן MP3 עם נגן וידיאו. ועם הביתה לבשל Apps אתה יכול לעשות כל מיני דברים כמו להשתמש בו מרחוק. IMO לקבל את PSP על בטוח. |
|
| |||
| |||
| אישית, אני חושב Nintendo DS הוא כיוון לעבר הצעיר, נער בשוק. |
|
| |||
| |||
| ובכן זה הכל תלוי u. U אם רק רוצה משחקים DS הוא הטוב ביותר. אבל אם רוצים U MP3 Player, נגן וידיאו, המכשיר ואת המשחק מצליח לגלוש נטו PSP היא רחוקה הכי טוב |
|
| |||
| |||
| PSP מיועד יותר רציני Gamers ואת ד.ש. לעבר אנשים צעירים, בדומה לשאר Sony / Nintendo consoles. ה DS הוא טוב את העובדה שאתה מסכים לקבל את שני המשחקים, ביצוע תפקיד מעניין משחקים, אבל הגרפיקה על PSP הם מדהימה של כף יד, מאוד דומה ל PS2 |
|
| |||
| |||
| tru אבל כמה משחקי DS R ענק כמו מלא מתכת alchemist ו ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP זוכה, ללא ספק.