![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kuris geriau įsigyti? PSP ar Nintendo DS? Nors PSP, tai atrodo gerai, bet manau, kad "Nintendo" yra geriau žaidimai? Ką turėčiau pasirinkti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP, be abejo, daug geresnių žaidimų ir grafikos IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nei gauti Lynx .. lol ... J / K Aš niekada grojo PSP, bet bandė pirmą kartą, antrą dieną DS, ir aš maniau jis buvo gana crappy, aš žaisti Yu-Gi-Oh nors 2007 m. ir net Crappy grafika ji vis dar buvo vangus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| PSP grafika yra labai nuostabus už rankinį, buvau priblokštas, kai aš pirmą kartą panaudotas vienos. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš sutinku su Dave PSP geriau toli. Taip pat galite jį naudoti kaip mp3 grotuvas ir vaizdo grotuvas. ir namuose Warzenie Apps galite daryti visus dalykus rūšių kaip jį naudoti kaip nuotolinio valdymo pultu. TJO gauti tikrai PSP. |
|
| |||
| |||
| Asmeniškai aš manau, Nintendo DS yra skirtas jaunesnio amžiaus, paauglys rinkoje. |
|
| |||
| |||
| ir viskas priklauso nuo u. if u just wanna žaidimai DS yra geriausia. bet jei u wanna mp3 grotuvas, video grotuvas, žaidimų įrenginį ir galės naršyti net PSP yra pati geriausia |
|
| |||
| |||
| PSP daugiau rimtų žaidėjų ir ne jaunesni žmonės DS, panašiai kaip kitų Sony / Nintendo "konsolių. DS yra gerai tai jums du ekranai žaidimai, priėmimo vaidmenų žaidimai Įdomu, bet ant PSP grafika yra stulbinantis už rankinį, labai panašus į PS2 |
|
| |||
| |||
| TRU bet kai DS žaidimai R nuostabus kaip Full Metal Alchemist ir ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP laimi, be abejo.