![]() |
|
| |||
| |||
| Kas ir labāk nokļūt? PSP un Nintendo DS? Lai gan PSP do izskatās labi, bet es domāju, ka Nintendo ir labāk spēles? Ko man izvēlēties? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP bez šaubām, daudz labākas spēles un grafika IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne saņemt Lynx .. lol ... J / k Es nekad neesmu bijusi par PSP, taču centās par pirmo reizi otro dienu, DS, un es domāju, ka tas bija diezgan crappy, man spēlēja Yu-Gi-Oh kaut 2007 un pat ar crappy graphics tā vēl bija gauss
|
| |||
| |||
| PSP grafika ir diezgan pārsteidzošs uz rokas, es biju satriekts, kad es pirmo reizi izmantots viens. |
|
| |||
| |||
| Jā, es piekrītu dave psp labāk daudz. Jūs varat arī izmantot kā MP3 atskaņotāju un video atskaņotāju. un mājās brūvēt apps jūs varat darīt visas lietas veidu, piemēram, izmantot to kā neliela. IMO saņemt psp for sure. |
|
| |||
| |||
| Personīgi es domāju, ka Nintendo DS mērķis ir jaunāks, pusaudzis tirgū. |
|
| |||
| |||
| labi tas viss ir atkarīgs no u. ja u vien vēlaties spēles ds ir vislabāk. bet, ja u wanna mp3 atskaņotājs, video atskaņotājs, spēļu ierīci un var sērfot neto psp ir pats labākais |
|
| |||
| |||
| PSP ir daudz nopietnākiem spēlmaņiem un pie jaunākiem cilvēkiem, DS, līdzīgi citām Sony / Nintendo konsoles. DP labs fakts jums divas sieti spēles, pieņemšanas lomu spēlē spēles interesants, bet par PSP grafika ir apdullināšanu rokas, ļoti līdzīga PS2 |
|
| |||
| |||
| Tru bet daži ds spēles r awesome pilnas metāla alķīmiķis un ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP uzvaras, bez šaubām.