![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Co jest lepsze, aby uzyskać? PSP czy Nintendo DS? Mimo, że PSP nie wygląda dobrze, ale myślę, że Nintendo ma lepszej gry? Co mam wybrać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP bez wątpienia znacznie lepsze gry i grafika IMO.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani się Lynx .. lol ... J / K Nigdy nie zagrał na PSP, ale próbował DS po raz pierwszy i drugi dzień Myślałem, że to było całkiem crappy byłem gry Yu-Gi-Oh coś 2007 i nawet z crappy grafiki, gdyby to był jeszcze słaby
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| PSP grafika jest całkiem zadziwiające dla podręczny, byłem w szoku, gdy użyty po raz pierwszy jeden. |
|
| |||
| |||
| Tak, zgadzam się z dave PSP jest zdecydowanie lepszy. Można również wykorzystać go jako odtwarzacz MP3 i odtwarzacz wideo. napar z domu i aplikacje można robić różnego rodzaju rzeczy, jak go używać jako pilota. IMO uzyskać psp na pewno. |
|
| |||
| |||
| Osobiście myślę, że Nintendo DS jest skierowany do młodszych, nastolatek rynku. |
|
| |||
| |||
| dobrze to wszystko zależy od u. jeśli tylko chcesz i gry DS jest najlepiej. ale jeśli chcesz i odtwarzacz mp3, odtwarzacz video, gry i stanie urządzenia do surfowania w sieci PSP jest zdecydowanie najlepszy |
|
| |||
| |||
| PSP jest bardziej poważnych graczy i DS na młodych ludzi, podobnie jak w innych Sony / konsolach Nintendo. DS jest dobry w rzeczywistości masz dwa ekrany do gier, ról ciekawych gier, ale grafika na PSP są oszałamiające na podręczne, bardzo podobne do PS2 |
|
| |||
| |||
| TRU ale niektóre gry ds r awesome jak Full Metal Alchemist i ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP wygrywa, bez wątpienia.