![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ceea ce este mai bine să fii? un PSP sau Nintendo DS? Deşi PSP nu arata bine, dar cred că mai bine de jocuri Nintendo a? Ce ar trebui sa opteze pentru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP, fără îndoială, mult mai bune jocuri si grafica OMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nici primi o Lynx .. lol ... j / k Nu am mai jucat pe PSP, dar a încercat DS pentru prima dată la două zile şi am crezut că a fost destul de nasol, am fost joc Yu-gi-oh ceva 2007 şi chiar nasol cu grafica a avut-o a fost mai lent
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| PSP grafice sunt destul de uimitor pentru un handheld, am fost şocat când am folosit o prima. |
|
| |||
| |||
| Da, sunt de acord cu Dave de PSP mai bine este, de departe. Puteţi, de asemenea, să-l utilizaţi ca un MP3 player şi un video player. şi acasă cu ceai apps pe care le puteţi face tot felul de lucruri ca să-l utilizaţi în calitate de la distanţă. OMI obţine PSP sigur. |
|
| |||
| |||
| Personal, cred că este Nintendo DS, care să vizeze mai tineri, adolescent de piaţă. |
|
| |||
| |||
| si totul depinde de u. dacă u vreau doar jocuri DS este cel mai bine. dar dacă vrei u mp3 player, video player, dispozitiv de joc şi de posibilitatea de a naviga pe Internet PSP este de departe cel mai bun |
|
| |||
| |||
| PSP este mai gravă pentru joc şi DS la tineri, la fel ca în alte Sony / console Nintendo. De DS este bun în faptul obţineţi două ecrane de la jocuri, care joaca rolul de jocuri interesante, dar grafica pe PSP sunt uimitoare pentru un handheld, foarte asemănător cu un PS2 |
|
| |||
| |||
| tru, dar unele jocuri ds r minunat ca plin de metal alchemist şi ff3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP victorii, fără îndoială.