![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Које је боље добити? један ПСП или Нинтендо ДС? Иако ПСП то изгледа добро, али мислим да има боље Нинтендо игара? Шта бих требао да одлучи за? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПСП без сумње, много боље игре и графика ИМО.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ни добити рис ... .. лол ј / к Никад нисам играо на ПСП али покушао ДС по први пут неки дан, а ја мислио то је био прилично јебани, био сам играјући Ыу-ГИ-Ох нешто 2007 и још са јебани графика је да је и даље спор
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ПСП графика су прилично изненађујуће за ручни, била сам шокирани кад сам први пут коришћен један. |
|
| |||
| |||
| Да, слажем се са Даве ПСП је бољи далеко. Такође можете да га користите као мп3 плаыер и видео плаыер. домаће пиво те Аппс можете учинити штошта воле користити као даљински. ИМО добијете псп сигурно. |
|
| |||
| |||
| Лично мислим да је Нинтендо ДС је намењена млађи, тинејџер тржишту. |
|
| |||
| |||
| и то све зависи о у. уколико праведан оскудица у играма дс је најбоље. али ако желите у мп3 плаыер, видео плаыер, уређај и игра у могућности сурфати нето псп је далеко најбољи |
|
| |||
| |||
| ПСП је за озбиљније играче и ДС-у млађих људи, као и много других Соны / Нинтендо конзола. ДС је добар у томе да добијете два екране за игре, па је улога играње игара занимљив, али је графика на ПСП су фантастичне за ручни, врло сличан на ПС2 |
|
| |||
| |||
| тру али неке дс игре р Ауесоме као пуни метал алцхемист и фф3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПСП осваја, без сумње.